Anjeractie 2019

Bent u lid van een vereniging of stichting en wilt u meedoen aan de online Anjeractie?

Dan kunt u vanaf nu tot en met 15 mei 2019 op dit platform een club aanmaken en geld werven voor uw eigen clubkas en de Anjeractie. Tot en met 31 mei 2019 kunnen mensen via de doneerknop aan - clubs, acties en teams - geld geven.

Van de totale opbrengst ontvangt uw club 50% mits de totaalopbrengst tenminste 100 euro bedraagt.

Uitgebreide informatie en tips voor crowdfunding vindt u in de bovenbalk onder het tabblad clubs.

De Anjeractie straat- en huis-aan-huis collecte vindt plaats van 19 tot en met 25 mei 2019.

Heeft u al eerder deelgenomen aan de fysieke collecte dan kunt u zich aanmelden bij uw coordinator of bij het Cultuurfonds in uw provincie of direct inloggen op het cultuurfonds collecteweb 

Wilt u met uw club meedoen aan de Anjeractie met collectebussen op straat of huis-aan-huis dan kunt u zich aanmelden via het formulier op www.cultuurfonds.nl/anjeractie Dit formulier is bedoeld voor nieuwe clubs.

Anjeractie 2018 was weer succesvol

De jaarlijkse online Anjeractie voor cultuur in de buurt 2018 is afgelopen. Vanaf begin februari 2019 kunt u op dit platform weer doneren aan uw favoriete club of provincie. In 2018 hebben koren, fanfares, brassbands, toneelverenigingen en andere stichtingen en verenigingen op het gebied van cultuur en natuur in totaal ruim 16.000 euro opgehaald. Dankzij de steun van honderden gevers kunnen ze hun dromen waarmaken. 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle provincies
De afdeling Utrecht van het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt cultuur in de buurt. Van het standbeeld van Paus Adrianus VI in Utrecht, de Nacht van de Literatuur in Amersfoort tot het jubileumconcert van Zangvereniging Immanuël in Kamerik. Het Cultuurfonds Utrecht maakt dit mogeljik dankzij de giften van betrokken particulieren. Steun ook cultuur in de buurt, geef aan de collectant, de provincie of een bijzonder project in de buurt. 
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met uw team, uw collega’s, uw klas, uw kookclub of bijvoorbeeld uw popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

TWEE EURO GEVEN IS OOK MOOI

26-02-2019 | 15:09 Met grote vreugde laten wij weten dat vanaf nu het minimale donatiebedrag op deze site is verlaagd van 5 naar 2 euro. Zo gaat de online Anjeractie toch steeds meer op een echte collecte lijken! Alle beetjes helpen dus HOUD CULTUUR LEVEND! Dank voor uw gift.
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Geert

25-04-2019 | 21:56 Aan: Studentenvrouwenkoor Medusa